Logo Nieuwegein Geins Geluk is een onderdeel van de gemeente Nieuwegein

Buurt barbecue juni 2022

Eten en drinken, Geins Geluk, Ontmoeten

De barbecue vond plaats op zondag 26 juni vanaf 13 uur. Wij waren daar al om 1230 om de tenten goed neer te zetten en de tafels op te stellen. Langzaamaan begonnen steeds meer mensen binnen te komen.

Er kwamen in totaal 20 personen die alleen iets lekkers hadden meegenomen dus we hebben heerlijk gesmuld. Er hadden zich ook een aantal mensen op het laatste moment afgezegd anders was het nog drukker geweest en een aantal dames waren al op zomervakantie (dus weg uit NL) dus die konden ook niet komen. We hadden ook tussendoor mensen die eventjes langskwamen dus niet de gehele middag konden dus daarmee gerekend komen we uit op ongeveer 24 personen.

Het was gelukkig droog en aangenaam warm, niet te warm. De kids waren er ook en die trokken met elkaar op terwijl de volwassenen met elkaar in gesprek gingen en elkaar beter leerden kennen. Want een gedeelte van de groep kende elkaar maar een gedeelte ook niet. Dus de picknick zorgde ervoor dat iedereen elkaar beter leerde kennen en we deelden de mening dat het fijn was dat er zo’n platform was waarin we met elkaar zaken konden delen en mogelijk in de toekomst allerlei dingen konden organiseren. Het werd geen barbeque maar een gezamenlijke lunch maaltijd met eten die allen hadden klaargemaakt.

Ook een goed idee

Kijk dan hier voor een stappenplan!

Uw activiteit ook op deze site?

Ontvangt u geen Geins Geluk bijdrage maar wilt u wel uw maatschappelijke activiteit op deze website hebben?
Vul dan onderstaand formulier in. Wij zetten dan na contact, de initiatieven op de website.

Formulier verzoek tot plaatsen activiteit