Logo Nieuwegein Geins Geluk is een onderdeel van de gemeente Nieuwegein

Midzomeravond Barbecue

Eten en drinken, Geins Geluk, Ontmoeten

Datum: 22 juni 2019
Locatie: Huis de Geer

Op zaterdag 22 juni hebben bewoners van de wijk Huis de Geer voor de tweede keer een Midzomeravond barbecue georganiseerd.

Op het grasveld was een gezellige opstelling gemaakt van tenten, tafels en banken en begin van de middag werd het hallal lam al aan het spit geregen om langzaam te garen.  Er was een springkussen voor de kinderen en muzikale ondersteuning. Belangrijk onderdeel van de dag was de presentatie van het plan om het grasveld te herinrichten met een nieuw speelveld voor de kinderen, een aantal banken, een kruidentuin en een wilde bloemenstrook. Er was veel interesse voor de tekening van de herinrichting van het grasveld. Shida, de wijkcoördinator, heeft veel mensen gesproken en uitleg gegeven en de reacties waren overwegend positief.

Tussen 17.00 en 18.00 uur kwamen de meeste bewoners met hun eten en drinken. Om 18.00 werden de barbecues aangezet. Iedereen vond dit verrukkelijk! Lourens heeft een workshop trommelen gegeven aan zowel de kinderen als de volwassenen. Er waren ongeveer 50 bewoners.

Iedereen zat gezellig met elkaar te eten en te kletsen en er kan terug gekeken worden op een geslaagde avond.

Ook een goed idee

Kijk dan hier voor een stappenplan!

Uw activiteit ook op deze site?

Ontvangt u geen Geins Geluk bijdrage maar wilt u wel uw maatschappelijke activiteit op deze website hebben?
Vul dan onderstaand formulier in. Wij zetten dan na contact, de initiatieven op de website.

Formulier verzoek tot plaatsen activiteit