Logo Nieuwegein Geins Geluk is een onderdeel van de gemeente Nieuwegein

Midzomerconcert Rijnhuizen

Cultuur, Geins Geluk, Kunst en cultuur, Muziek en dans

Als je publiek roept: “Volgend jaar weer graag!”, de musici melden: “Met veel plezier meegedaan, dank voor het organiseren” en vrijwilligers en bewakers je laten weten dat ze de volgende keer graag weer meewerken, dan is je concert geslaagd.

Ruim 300 bezoekers (volgends de krant zelfs 400) pakten hun paraplu en regenjas en lieten zich het feest van een openluchtconcert niet ontzeggen door een regenbui vlak voor 20:00 uur. Veel andere potentiele bezoekers lieten achteraf weten dat ze klaarstonden om te vertrekken toen het begon te regenen en daarom toch maar thuisbleven. Flyers waren huisaan-huis verspreid, de regionale pers schreef over het concert en de aankondiging stond op digitale displays langs de invalswegen van Nieuwegein. Het nieuws over het concert gonsde dagenlang door Nieuwegein en bij mooi weer hadden we zeker 1000 bezoekers kunnen trekken.

De sfeer was geweldig, de muziek gezellig en afwisselend en de romantiek van muziek over het water was voelbaar. Lof van alle kanten voor de vrijwilligster die bankjes droog maakte voor nieuwe bezoekers met een door cafetaria Het Geveltje uitgeleende wisser. En het regende natuurlijk niet de hele avond.

Solisten, koor, bezoekers en vrijwilligers zongen luidkeels mee met de door stadsdichter Ton de Gruijter geschreven ode aan de 50-jarige stad Nieuwegein op de melodie van ‘Land of hope and glory’.

 

 

Ook een goed idee

Kijk dan hier voor een stappenplan!

Uw activiteit ook op deze site?

Ontvangt u geen Geins Geluk bijdrage maar wilt u wel uw maatschappelijke activiteit op deze website hebben?
Vul dan onderstaand formulier in. Wij zetten dan na contact, de initiatieven op de website.

Formulier verzoek tot plaatsen activiteit