Logo Nieuwegein Geins Geluk is een onderdeel van de gemeente Nieuwegein

Tattoo Catwalk 2023

Creatief, Cultuur, Geins Geluk, Ontmoeten

Zondag 13 augustus was de 1ste landelijke Tattoo Catwalk. We kunnen spreken van een groot succes. In de evaluatie met de deelnemers aan de Catwalk bleek dat alle deelnemers erg blij zijn dat ze meegedaan hebben en voor sommigen was het een welkome overwinning op zichzelf. De groep deelnemers was bijzonder gevarieerd; in leeftijd, in kleur en achtergrond. En allemaal hebben ze zich gewaardeerd en gerespecteerd gevoeld. Het publiek was enorm enthousiast, er viel wat te lachen en men was op momenten ontroerd door de verhalen van de deelnemers aan de Catwalk. En die verhalen waren tenslotte hetgeen waarom we deze Catwalk georganiseerd hebben.

De bedoeling: ‘mensen op een spraakmakende manier bij elkaar brengen’ is bijzonder goed geslaagd. Ook wat het publiek betreft.
Dankzij veel aandacht van lokale- regionale en landelijke media was er een goede opkomst. Zo was er 3x een groot artikel in het AD, wekelijks de poster op Pen.nl , diverse aankondigingen en een fotoverslag in Kontakt, een item in een theatervoorstelling in de KOM, een item in een radioprogramma op radio 2 en radio M en tenslotte nog een item met beelden van de Catwalk in Hart van Nederland op SBS6.

Er hebben 21 mensen meegedaan aan de Catwalk en er waren ruim 100 bezoekers.
Gezien het succes gaan er stemmen op om de Catwalk ook zomer 2024 aan te gaan bieden.

Ook een goed idee

Kijk dan hier voor een stappenplan!

Uw activiteit ook op deze site?

Ontvangt u geen Geins Geluk bijdrage maar wilt u wel uw maatschappelijke activiteit op deze website hebben?
Vul dan onderstaand formulier in. Wij zetten dan na contact, de initiatieven op de website.

Formulier verzoek tot plaatsen activiteit