Logo Nieuwegein Geins Geluk is een onderdeel van de gemeente Nieuwegein

Veldfuif Rijnhuizen

Eten en drinken, Geins Geluk, Kunst en cultuur, Ontmoeten

Datum: 20 juni 2019
Locatie: Tiny Village Kleinhuizen, Rijnhuizen

Op zaterdag 20 juli 2019 organiseerde Tiny Village Kleinhuizen de eerste editie van haar festival: de Veldfuif. De weergoden waren gedeeltelijk tegen ons, maar grotendeels mét ons. Het was extra genieten toen de zon eenmaal doorbrak.

En wat was het leuk! Bezoekers hebben kennis kunnen maken met muzikaal talent uit Nieuwegein tot Limburg, onder het genot van een Pakistaans hapje, een vers patatje en heerlijke koffie. Van vrolijke gipsy muziek tot Nederlandse hiphop. Met als afsluiter George Kush Collective, die menig hart hebben veroverd. Goeie muziek, mooie teksten en zichtbare liefde en vriendschap in de groep die voor een gemoedelijke sfeer zorgde.

Niet alleen muzikaal talent was te ontdekken, ook het creatieve talent van de bezoekers werd aangewakkerd. Samen met het Repair Café uit Nieuwegein werden er tassen gemaakt van oude t-shirts. Kinderen konden hun eigen broodzak versieren of een eigen muziekinstrument knutselen. En gedurende de dag was er een interactieve installatie in de boomgaard, De Luisterfuif, waar bezoekers kennismaakten met de bewoners van Kleinhuizen. De dag werd afgesloten met de film ‘Ongebonden’ van Goed Gebuurt. Even relaxen in de appelboomgaard met een inspirerende documentaire over jongeren die op een andere manier wonen en hun leven inrichten.

Ook een goed idee

Kijk dan hier voor een stappenplan!

Uw activiteit ook op deze site?

Ontvangt u geen Geins Geluk bijdrage maar wilt u wel uw maatschappelijke activiteit op deze website hebben?
Vul dan onderstaand formulier in. Wij zetten dan na contact, de initiatieven op de website.

Formulier verzoek tot plaatsen activiteit